Tilbygning i Brønshøj, Herlev og Rødovre
Kreativ og funktionel


I Rosenbyg ApS har vi mange års erfaring med tilbygninger. Så går du med overvejelser om og idéer til, hvordan dit hus kan udvides, giver vi gerne et bud på en kreativ og funktionel løsning – uanset størrelsen af byggeriet. Vi hjælper med tømrer- og murerarbejde såvel som VVS-, maler- og elektrikeropgaver.

Din tilbygning


Der er ofte mange overvejelser forbundet med en tilbygning. Hvordan skal tilbygningen koble til dit hus, så det passer rent arkitektonisk? Hvordan skal tilbygningen placeres? Hvilke materialer skal bruges? Hos Rosenbyg ApS tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning. Det betyder, at vi ikke blot udfører tilbygningen, men også hjælper dig i andre dele af processen – også idé fasen.

Jan Rosenqvist, der står i spidsen for Rosenbyg ApS, er udlært bygningssnedker og har erfaring som tømrerformand og byggeleder. Med sin store erfaring er Jan en fornuftig samarbejdspartner i både små og store byggeprojekter. Visionen er at levere det aftalte arbejde til den aftalte tid – og i høj kvalitet. Der går kort tid mellem din henvendelse og igangsættelse af dit projekt.

Vil du i gang med det samme?


Ring til os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål eller idéer, svarer og lytter vi med stor interesse. Vi kører bl.a. til Herlev og Rødovre og resten af Storkøbenhavn fra vores base i Brønshøj.

Husk vi også har stor erfaring inden for bl.a.: