Carport til alle hustyper
I Brønshøj, Herlev og Rødovre


Trænger din husstand eller virksomhed til en flot og indbydende carport, eller ønsker du at få renoveret den gamle? Rosenbyg ApS bygger og renoverer carporte til alle hustyper. Uanset hvilken størrelse, farve eller type du har behov for, er vi garant for en flot løsning, der passer godt ind i din boligs arkitektur og udtryk.

Rummelige og praktiske carporte


En flot carport er et godt udgangspunkt for hverdagen – og et trygt og sikkert sted at vende hjem igen. Vi bygger rummelige og praktiske carporte i tilknytning til huset eller fritliggende. Er din nye carport en del af større byggeprojekt, udfører vi også total- og hovedentrepriser. Vi hjælper gerne i idé fasen med rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvordan din carport skal se ud, og hvor den skal placeres.

Arbejde til tiden


Vi stræber efter at gøre vores kunder tilfredse – hver eneste gang. Det betyder, at vi går meget op i at udføre vores arbejde til tiden og generelt arbejder struktureret og målrettet. Vi undgår tidsspild i processen og sørger for en god, engageret dialog, så vi opnår den optimale forståelse for dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag


Vil du høre om, hvilke carporte vi kan tilbyde dig? Du kan altid ringe til os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på en ny carport. Herlev, Rødovre, Brønshøj og resten af Storkøbenhavn er blandt de byer, vi kører til.

Udover at bygge carporte ligger vores kompetencer også inden for alt fra lægning af nyt gulv, tilbygning, badeværelse, udskiftning af vinduer, opbygning af ny terrasse samt totalentreprise mm.