Totalentreprise i Brønshøj, Herlev og Rødovre
Flot resultat og nem proces


Det kan være en stor og uoverskuelig proces at skulle håndtere et større byggeprojekt selv – Rosenbyg ApS tilbyder derfor totalentrepriser for både boliger og virksomheder, hvor vi tager os af al byggestyring i forbindelse med alle typer opgaver fra ombygninger til reparationsarbejde.

På den måde kan du være sikker på et flot resultat og en simpel, nem proces med én kontaktperson.

Simpel kommunikation


Vælger man selv at stå for et større byggeprojekt, kan det være en meget tidskrævende og dyr proces, der ikke altid ender med det ønskede resultat. Med Rosenbyg ApS som samarbejdspartner undgår du unødvendig tidsspild og kommunikationsfejl. Dialogen går udelukkende gennem direktør Jan Rosenqvist, som er udlært bygningssnedker med erfaring som tømrerformand og byggeleder. Det betyder, at kommunikationen med os ikke giver anledning til besvær.

Vi står for hele processen fra idé til færdig løsning. Du kan med andre ord koncentrere dig om materialevalg og andre spændende dele af projektet, mens vi tager os af resten af totalentreprisen.

Lad os høre om dit totalentreprise projekt


Ring til os i dag på 42 45 64 80 og fortæl os om dine idéer eller ønsker – så giver vi et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi er placeret i Brønshøj og har arbejdet med totalentreprise i bl.a. Brønshøj, Herlev og Rødovre.

Udover totalentreprise har vi også stor erfaring inden for opbygning af ny terrasse, carporte, tilbygning, badeværelse, udskiftning af døre og vinduer, nyt gulv samt totalentreprise mm.