Udskiftning af vinduer og døre i Brønshøj, Herlev og Rødovre


Trænger dine vinduer eller døre til et nyt og friskere udseende, er Rosenbyg ApS behjælpelige med udskiftning. Vi er en alsidig tømrervirksomhed, der foruden udskiftning af vinduer og døre også beskæftiger os med alt fra VVS-arbejde, maler-opgaver, og elektriker-arbejde til fag- og hovedentrepriser.

Udskiftning eller renovering


Hvis dine vinduer er nedslidte, er det en god idé at få dem udskiftet. Samtidig kan det være en energioptimerende løsning. Vi tilbyder hurtig levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter, heriblandt Rationel, Outline og VELUX. Med mange års erfaring kan vi tilbyde og indkøbe de helt rigtige vinduer, der falder godt ind i boligens arkitektur.

Trænger dine vinduer blot til en renovering, udskifter vi med termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. Uanset om det er en renovering eller udskiftning, du har brug for, er det gennemgående i vores arbejde, at vi leverer og udfører til den aftalte tid. Der er kort respons tid på vores opgaver. Det betyder, der sjældent går meget tid, før opgaven er udført.

Få et uforpligtende tilbud


Kontakt os i dag på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af vinduer og døre. Vi hører hjemme i Brønshøj og arbejder i Herlev, Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

Udover udskiftning af vinduer og døre har vi også stor erfaring inden for opbygning af ny terrasse, carporte, tilbygning, badeværelse, nyt gulv samt totalentreprise mm.