Gipsarbejde i Brønshøj, Herlev og Rødovre

Vi udfører en bred vifte af opgaver indenfor gipsarbejde. Som uddannede murer- og tømrermestre er der stort set ikke den opgave vi ikke har udført når det kommer til diverse former for gipsarbejde. Gipsarbejde kræver som alt andet håndværk en god portion erfaring for at få resultatet til at spille præcis som du ønsker det. Står du derfor overfor et projekt, hvor du skal have udført gipsarbejde, det kunne f.eks. være udskiftning af gamle loftsbrædder til nye stilrene gipslofter, så kan vi hjælpe dig.

Få de professionelle til at klare gipsarbejdet


Gipsarbejde kan være et slidsomt og trivielt arbejde, hvis ikke man har erfaring med det og skal det f.eks. sættes op ved etablering af vådrum, er det utrolig vigtigt at gipsarbejdet sidder i skabet første gang. Vi forslår derfor at du lader professionelle med erfaring i at arbejde med gips til at stå for dette. Erfaringen man får med fra en  effektiv professionel vil i sidste ende spare dig de samme penge du kunne spare ved selv at gøre det. Derudover vil du have en garanti for at arbejdet er udført korrekt i første omgang. Hos Rosenbyg Aps gør vi en dyd ud af at vores løsninger lever op til dine ønsker og behov, samt at de er lige i øjet første gang. Skal du derfor igang med gipsarbejde, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Vil du i gang med det samme?


Ring til os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål eller idéer, svarer og lytter vi med stor interesse. Vi kører bl.a. til Herlev og Rødovre og resten af Storkøbenhavn fra vores base i Brønshøj.

Husk vi også har stor erfaring inden for bl.a.: