Nyt badeværelse i Herlev, Brønshøj og Rødovre

Badeværelser til enhver smag.

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd fra en murer, eller ønsker du dig et helt nyt badeværelse? Rosenbyg ApS bygger og renoverer badeværelser i Herlev og omegn med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang. Vi udfører alt inden for VVS-arbejde – så løber vandhanen, driller toilettet, eller skal rørene udskiftes, giver vi også gerne en hjælpende hånd.

Funktion og design går hånd i hånd


Skal du have bygget et nyt badeværelse i Herlev, er det vigtigt, at arbejdet udføres af kompetente fagfolk. På den måde kommer funktionaliteten – for eksempel monteringen af afløb og rør – og æstetikken til at spille godt sammen. Hos Rosenbyg ApS kan du med andre ord regne med et ordentligt stykke arbejde – som holder sig til aftalen. Dine behov er altid vores udgangspunkt. Det er din garanti for overensstemmelse mellem dine behov og det færdige resultat. Vores team består af lokale tømrer, murere og vvs’ere, som kører i Herlev og omegn og vi kommer med glæde og ser på dit projekt.

Større badeværelsesprojekter i Herlev og Omegn


Indgår dit badeværelsesprojekt som led i et større byggeprojekt, varetager vi gerne hele projektet. Vi har brede tømrer- og murerkompetencer og udfører total- og hovedentrepriser i Herlev og resten af Storkøbenhavn. Det betyder, at du med Rosenbyg ApS som samarbejdspartner er godt dækket ind uanset din opgaves størrelse og type.

Vi er klar til at høre fra dig


Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse. Vi arbejder bl.a. i Herlev, Rødovre, Brønshøj og resten af Storkøbenhavn.

Husk vi har stor erfaring med bl.a.:

  • Lægning af ny terrasse og nyt gulv
  • Tilbygninger
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Carporte
  • Gipsarbejde
  • Fagentreprise
  • Totalentreprise