Ny terrasse i Brønshøj, Herlev og Rødovre
Med lang levetid


Trænger din husstand til en helt ny terrasse, eller skal din nuværende terrasse ombygges eller udvides? I Rosenbyg ApS er vi specialister i terrasser. Vi bygger i alle størrelser og med materialer af god kvalitet. Mange års erfaring betyder, at vi tilbyder kompetent rådgivning og kan finde en løsning, der opfylder dine ønsker – og passer til dit hus.

Et utal af muligheder


Der er mange muligheder, når man skal have bygget ny terrasse. Hvad enten terrassen skal være overdækket, bygges på pæle med udsigt over haven eller have indbygget sandkasse i hjørnet til dine børn, er vi garant for en flot og holdbar løsning. Uanset hvilken løsning du finder interessant, kan du være sikker på, at vi har de bedste materialer til arbejdet.

Er du snarere interesseret i at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, hjælper vi også gerne med en fornuftig løsning. Hvis din terrasse blot trænger til en kærlig hånd, udfører vi gerne små reparationer og almindelig vedligeholdelse.

Vil du høre vores bedste forslag til din terrasse?


Er du i tvivl om, hvilken løsning, der bedst opfylder din behov? Så kontakt os i dag på 42 45 64 80. Vi hjælper dig gerne på vej og tilbyder et uforpligtende tilbud på en ny terrasse. Med base i Brønshøj varetager vi bl.a. opgaver i Herlev og Rødovre.

Udover lægning af ny terrasse ligger vores ekspertise også inden for lægning af nyt gulv, carporte, tilbygning, badeværelse, udskiftning af vinduer og totalentreprise mm.