Nyt gulv i Brønshøj, Herlev og Rødovre
– eller renovering af gammelt


Vil du have nyt gulv, eller skal dit gamle gulv se ud som nyt, er Rosenbyg ApS en oplagt samarbejdspartner. Vi har i mange år lagt nye gulve hos private boligejere med en vision om kvalitet og holdbarhed. Trænger dit gamle gulv til en renovering, tilbyder vi også gulvafslibning og gulvafhøvling, afhængigt af hvad dit gulv trænger til.

De bedste materialer


Når vi lægger nyt gulv, er grundighed nøgleordet. Det handler om, at gulvet får en jævn og flot overflade med lang levetid. Derfor anvender vi kun de bedste materialer når vi lægger et nyt gulv – og har kun de bedste medarbejdere.

Fra gammelt til nyt gulv


Er det derimod dit nuværende gulv, der trænger til en kærlig hånd, sliber eller høvler vi gulvet. Ofte er en gulvafslibning tilstrækkelig, men er dit gulv meget slidt, kan en afhøvling være nødvendig. Fælles for vores løsninger er, at dit gulv bliver næsten ligeså flot som nyt. Efter afslibningen eller afhøvlingen, sørger vi for at efterbehandle gulvet med enten lud, lak eller olie, afhængig af dine krav til holdbarhed og udseende.

Vil du i gang med det samme?
Vi har kontor i Brønshøj og kører bl.a. ofte til Herlev og Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

Du kan ringe til os i dag på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv.

Husk vi også har stor erfaring inden for bl.a.: