Nyt badeværelse i Herlev, Brønshøj og Rødovre

Nye Badeværelser til enhver smag.

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd fra en murer, eller ønsker du dig et helt nyt badeværelse? Rosenbyg ApS bygger nye og renoverer eksisterende badeværelser i Herlev og omegn med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang. Hos os kan du få udført alt inden for VVS-arbejde. Løber vandhanen, er toilettet kaput, eller skal rørene skiftes, giver vi også gerne en hjælpende hånd. Hos Rosenbyg Aps går vi op i at levere funktionelle løsninger og har mange års erfaring med store og små badeværelse. Er pladsen er trang hjælper vi dig med optimal udnyttelse og vi hjælper dig til moderne æstetiske løsninger. Har du specifikke ønsker til en opgave f.eks. typen af klinker eller armaturer, så rådgiver vi dig også gerne her. Vi er med dig fra start til slut og gør os umage med at føre en god dialog, så du hele tiden har overblik over projektet.

Læs mere om hvordan vi går til opgaven med opbygning eller renovering af badeværelser herunder.

Funktion og design går hånd i hånd


Skal du have bygget et nyt badeværelse i Herlev, så er det vigtigt at arbejdet udføres af kompetente fagfolk, som dem vi har hos Rosenbyg. Med os ombord på projektet kommer funktionaliteten, såsom monteringen af afløb og rør, og æstetikken til at spille helt rigtigt sammen. Hos Rosenbyg går vi frem for alt op i at levere et ordentlig stykke arbejde, og for os betyder det at funktionalitet og design går hånd i hånd. Som oftest har vore kunder altid gode idéer til indretningen af badeværelset og vi hjælper således med at få det til at lykkes bedst muligt med de tekniske krav. Dine ønsker er altid vores udgangspunkt. Har du brug for råd til hvordan et moderne badeværelse kunne bygges op, hjælper vi dig selvfølgelig gerne. Vi arbejder jævnligt med renovering og opbygning af badeværelser og har derfor fingeren på pulsen i forhold til lækre og holdbare løsninger. Vores team består af lokale tømrer, murere og vvs’ere, som kører i Herlev og omegn og vi kommer med glæde og ser på dit projekt.

Større badeværelsesprojekter i Herlev og Omegn


Indgår dit badeværelsesprojekt som led i et større byggeprojekt, varetager vi gerne hele projektet. Vi har brede tømrer- og murerkompetencer og udfører total- og hovedentrepriser i Herlev og resten af Storkøbenhavn. Det betyder, at du med Rosenbyg ApS som samarbejdspartner er godt dækket ind uanset din opgaves størrelse og type.

Vi er klar til at høre fra dig


Kontakt os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse. Vi arbejder i Herlev og omegn og tager løbende nye opgaver ind.

Husk vi har stor erfaring med bl.a.: